Tarieven

Aangezien ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging VBAG ben ik werkzaam als erkend energetisch therapeut. Hierdoor kun je in aanmerking komen voor (deels) vergoeding vanuit je zorgverzekering voor de behandelingen.

Tarieven behandelingen

 

Intake: gesprek en behandeling (1,5 uur) € 90,-
Consulten en behandelingen (1 uur) € 75,-

Bij uitloop van een sessie reken ik het tarief per kwartier door.

Vergoedingen

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging VBAG en RBCZ.
De meeste zorgverzekeraars hebben Alternatieve Geneeskunde opgenomen in het aanvullende pakket en vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Omdat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, heeft dit geen invloed op je eigen risico. Een overzicht van premies, voorwaarden en vergoedingen kun je vinden op Zorgwijzer.nl

Ik ben geen arts of medisch specialist en ik zal daarom geen medische uitspraken doen. Mijn behandelingen en begeleiding kunnen een aanvulling zijn op de reguliere zorg.

Afspraak annuleren

Je  kunt een afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos annuleren. Niet op tijd afgezegde consulten worden in rekening gebracht. 

Betaling: Direct na het consult via betalingsverzoek.

Klachtenregeling

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG.

    

Wanneer emotie en begrip samenvallen,
ontvang je de magie van

Inzicht

Je bent welkom

Praktijkadres

Sartrestraat 3
7323 GR Apeldoorn

Contact

06 – 39 660 587

info@innerlijkezelf.nl

Openingstijden van de praktijk

maandag en woensdag 19:00 – 21:00 uur
zaterdag 08:30 – 13:00 uur
Behandeling op afspraak​

Wegens privé omstandigheden is de praktijk tijdelijk gesloten. Excuses voor het ongemak. 

Of vul onderstaand formulier in